หน้าแรก > สารสกัด > สารสกัดจากผลเมล็ดกาแฟสีเขียว Green Coffee Bean ExtractGreen Coffee Bean Extract

สารสกัดจากผลเมล็ดกาแฟสีเขียว Green Coffee Bean ExtractGreen Coffee Bean Extract

คุณสมบัติของสารสกัดจากผลเมล็ดกาแฟสีเขียว Green Coffee Bean Extract

ลดน้ำหนัก

เป็นสารที่สกัดจากเมล็ดกาแฟสดที่ไม่ผ่านความร้อนของการคั่วไม่มีคาเฟอีน จึงไม่รบกวนการทำงานของหัวใจแต่อุดมไปด้วยกรดคอลโลจีนิค (Chlorogenic Acid) ในปริมาณสูง ช่วยลดการสะสมแป้ง ยับยั้งกระบวนการดูดซึมน้ำตาลและไขมันเข้าสู่ร่างกาย รวมทั้งมีส่วนช่วยเผาผลาญไขมันเก่าได้อย่างมีประสิทธิภาพสูงสุด จะช่วยการเผาผลาญ ทำให้ร่างกายใช้พลังงานส่วนใหญ่จากไขมันดังนั้นจึงเร่งกระบวนการเผาผลาญอาหาร

  • ขจัดปัญหาผิวเปลือกส้ม
  • ขับสารพิษตกค้างออกจากร่างกาย
  • ลดปริมาณน้ำตาลในเลือด
  • ยับยั้งการดูดซึมของคาร์โบไฮเดรท โดยยับยั้งการทำงานของเอ็นไซม์อัลฟ่า-กลูโคซิเดส
  • ยับยั้งการดูดซึมของไขมัน โดยยับยั้งการทำงานของเอ็นไซม์ที่ย่อยไขมัน (Pancreatic Lipase) และช่วยลดระดับ ไตรกลีเซอไรด์ ในเลือด
  • ยับยั้งการสะสมของไขมันในร่างกายและป้องกันการสะสมของไขมันในตับ (Fatty Liver)
  • ส่งเสริมให้เอ็นไซม์ คาร์นิทีน ปามิโตอิล ทรานซ์เฟอร์เลส (Carnitine Pamitoyl Transferase) ในตับให้ทำงานได้อย่างมี ประสิทธิภาพ ส่งผลให้นำไขมันไปใช้เป็นพลังงานได้ดีขึ้น
  • กระตุ้นการสร้างคาร์โบไฮเดรทจากสารที่ไม่ใช่คาร์โบไฮเดรท ทำให้เกิดการใช้พลังงานที่สูง จึงช่วยเพิ่มการเผาผลาญ พลังงานอีกทางหนึ่งด้วย
  • มีฤทธิ์เพิ่มการทำงานของสารต้านอนุมูลอิสระ ซูเปอร์ออกไซด์ดิสมิวเทส (Superoxide Dismutase, SOD)

Properties of Green Coffee Bean Extract Green Coffee Bean Extract

Lose weight

It is extracted from fresh coffee beans that have not been through the heat of roasting without caffeine. Therefore, it does not interfere with heart function, but is rich in collagenic acid (Chlorogenic Acid) in high amounts, helping to reduce starch accumulation. Inhibits the absorption of sugar and fat into the body Including helping to burn old fat most effectively. Will help the metabolism This causes the body to use most of the energy from fat, thus accelerating the metabolism.

  • Eliminate the orange peel problem
  • It removes toxins from the body.
  • Reduce the amount of sugar in the blood
  • Inhibits the absorption of carbohydrate By inhibiting the activity of the enzyme alpha-glucosidase
  • Inhibit the absorption of fat By inhibiting the function of enzymes that digest fat (Pancreatic Lipase) and help reduce the level. Triglycerides in the blood
  • Inhibit fat accumulation in the body and prevent the accumulation of fat in the liver (Fatty Liver)
  • Promote the enzyme Carnitine Pamitoyl Transferase in the liver to work more efficiently, resulting in better utilization of fat for energy < / li>

  • Stimulates carbohydrate production from non-carbohydrate substances. Resulting in high energy consumption Thereby increasing the metabolism Power another way too
  • It has the effect of increasing the activity of antioxidants. Superoxide Dismutase (SOD)
ป้ายกำกับ: